Kráčet ve stopách

Kráčet ve stopách

Anotace: asociace podzimního večeru za chrapotu spolubydlící :)

Kapka za kapkou
do okna duní
ve vřavě dnešních hvězdných nocí
plných sněhových kousků ledu

Nechceš?
nemusíš
stačí být

ale kapka stejně nezmění svůj směr
ten led, ten spěch
utíká daleko od tebe
pryč od všech všedních
každodenností

říkáš
vidíš
ale nemáš

pocity nikdy neschovají strach
když bolest není

ťuk ťuk
na okno duše

je někdo doma?
Autor Kwítko, 25.10.2010
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Šerák, Haminka, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí