Čtvrtina života

Čtvrtina života

Anotace: - bláznivým deštěm barevné dno - - dech mléka matných dýk - - být Bohem, neznat nic -

Pozdním půlrokem - deset a pět,
podobou připomínal - dítěpola.

Zázrak zjevený - znovu - náhle nově,
sežehnut Sluncem, litován Láskou.

Jem jednou musím...

Moc milovat, málo malovat - nebo naopak?

Střepy Srdce - drží ducha..duši ne, nemám
co chtít?

Moc malovat, málo milovat - nebo naopak?!

Mšice - děvka, Lelek lživý,
péče nymfy. Nebezpečné paní.

Lvice - matka, družka dvou.
Pořezanými křídly prsty klaní.
Autor MichELangelus, 26.10.2010
Přečteno 280x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí