Chci ti přát!

Chci ti přát!

Anotace: Přáničko pro jednu milovanou osůbku!!

Milujeme to, co nám nebe vrylo do srdcí,
co bylo jak nového slunce vzplanutí.
Jak ptáček, co kolem proletí
a zanechá smítko na srdci.
Tak je i Tvůj úsměv v noci hluboké,
když zdají se mi sny o Tobě.

Chci to nejkrásnější, co lze Ti přát,
ať máš vždy někoho, kdo má Tě rád.
Buď přátelství, či láska taková,
ať je vždy věrná a opravdová.
Vždyť to, čeho nejvíc vážím si,
je jistota, že jsi tu vždy.
To, že můžu se na Tebe spolehnout,
je to co drží mě nad vodou.
Ta jistota nenechá mě na dno klesnout,
mé srdce naplněné je důvěrou.
Autor petulinka :), 12.01.2006
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petulinko,je to skvele,ze srdce a blizke nam vsem:-)

16.01.2006 22:43:00 | Luciasek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí