Píšu si píšu...

Píšu si píšu...

Anotace: Rozverná...

Píšu si píšu barvičkou růžovou,
že miluji oblohu červánkovou.
Růži co voní po letním dni,
šaty co ušili pro princezny.

Píšu si píšu barvičkou zelenou,
že je mou barvičkou milenou.
Zelené jablíčko, co voní po slunci,
naboso brouzdat se v zeleném koberci.

Píšu si píšu barvičkou modrou,
že mi dá náladu dobrou.
Teplem svých tónů mě zahřeje,
z nebe se mráček usměje.

Píšu si píšu barvičkou ze zlata,
že růže má žlutá poupata.
Sluníčko žlutě se na mě dívá,
zlatými prstíčky tvářičky líbá.

Píšu si píšu že zbyla jen bílá
barvička sněhu a peříčka.
Počkám až přiletí z pohádky víla,
než se mi zavřou očička...
Autor Sladkalu, 26.10.2010
Přečteno 222x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Psavec, Gabrielle, Květka Š., Sweet KiWi, nejsembásník, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšu si barvičkou rudou,
dnes večer polibky budou.

26.10.2010 15:59:00 | Psavec

Hnědou si "napiš" třeba šišku
vezmeš si šedou a máš i myšku,
černou,to kočku budeš mít lehce
pes ale bílý dnes zůstat nechce
červenou si "napiš" na poli mák
zelenou trávu a taky hrách...

26.10.2010 10:03:00 | Květka Š.

Naladila mě do radosti dnešního dne:)

26.10.2010 06:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí