Volební

Volební

Anotace: ...

Tone rým,ten opuštěný,hravý
do náruče hráze padlých klád.
Slyším mlýn tam u potoka starý,
klapotami sladké verše psát.

Zlehounka se nad vlnami vznáší,
blůza not,těch otevřených úst.
Jak bych viděl báseň která srazí
mastný jazyk ,nepřející půst.

Tančí mlýn tak tři minuty slávy,
davy stromů s listím šelestí,
s černou růží pak nad šálkem kávy,
navymýšlí tisíc neřestí.

Do jepice a života déle,
zakryl medem touhu umírat.
Mlýn co slovo na prášek si mele.
snaží dav svým jedem uvítat.

Pod hvězdami,proti proudu mlýny,
úctou,šarmem,dech svůj nakloní.
S lopatkami neštítíce viny
do hladiny šprýmem zazvoní.
Autor Zdenek, 26.10.2010
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: James Libustka, Psavec, Gabrielle, labuť, NikitaNikaT., Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně píšeš,krásně se čte.St.

26.10.2010 07:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí