Snění

Snění

Anotace: O něm...

Už je to dávno, kdy jsme byli naposledy spolu a já pořád nedokážu zapomenout.
Bráním se ale vzpomínky jsou silnější a neustále nade mnou vyhrávají.
Jak by taky ne, když jsem slabá a čas od času se neovládnu a odevzdám se snění.
Snění o tobě, o nás a o něčem, jež nemá souzeno, stát se skutečností.
Chtěla bych být bezcitná a nemuset svádět boj s bolestí a smutkem.
A tak se těď opětovně budu snažit posbírat, co nejvíce sil, které mi pomohou na malou chvíli zapomenout...
Autor Dee02, 26.10.2010
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí