Jak to je

Jak to je

Anotace: tak to je

Vedle mně leží zády ke mně
a já sedím.
Venku je slyšet přejíždění aut
a vítr co líbá koruny stromů.
Někdo ke mně leží zády
a do prázdna bliká malá lampa.
Stůl se prohýbá pod tíhou
papírů prý k vědomostem
a kvítko u balkonových dveří
pomalu usychá.
Asi se k tomu někomu
taky otočím zády
a budu spát...
Autor jvacl, 26.10.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí