0001

0001

Anotace: ....

Suché slzy,
odírají mojí tvař.
Lehounce to studí,
když se mi zdáš.

Zaseté stříbro,
v prasklině po duši.
Zlato vyhnilo,
srdci už nesluší

Kapička krve,
jako rosa.
Třpytí se,
kousínek něhy s tebe.
A ty bosá,
chvěješ se.

V hlavě jen oheň s předchozí noci
a matně zaslzené zornice.
Tehdy jsme byli mladí….vlastně cvoci
a naháněli vlčice.
Autor ZILA78, 26.10.2010
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., Jiná, Danga, CULIKATÁ, labuť, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí