TAM ZA ZDÍ

TAM ZA ZDÍ

Anotace: ....

Tam za zdí v plenách choulí se zrada,
surové násilí řev a bolest.
Slané slzy s předešlého rána,
tak někde za zdí vznikl konec.

Hluboká zocelení mysli,
hýčkaná prastarou magii,
úsměvy na rtech zkysly,
když rozjeli jsme mánii.

Jak snít bezesné noci
a vnímat skutečnost.
Jak být i za dne lovci,
a vnímat podřadnost.

Tam za zdí v plenách choulí se pravda,
nechutné obvinění a konec.
Silné řeči,pěsti a rána,
tam někde za zdí je lovec.

Hluboké zocelení duše,
nastartované hněvem.
Jen síla z tebe nedělá muže,
tak nasedej jedem.

Jak snít bezesné dny,
a hlídat si střízlivost.
Jak bít lvy,
a vnímat upřímnost.
Autor ZILA78, 26.10.2010
Přečteno 277x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, Nick Name, James Libustka, Psavec, Květka Š., Danga, Mbonita, HarryHH, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak pít bezesné noci
a hlídat střízlivost
když lásky genius loci
hledá mou souvztažnost ...

26.10.2010 17:59:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí