Pro Nelu

Pro Nelu

Anotace: Slíbil jsem slečně, že jí básničku věnuju.Ale vůbec ji vlastě neznám.Šlo to teda docela těžko.Ale má snad nejhezčí úsměv, co jsem viděl.Tak o něm jsem psal....

Znám Tě ještě málo,
těžké je slova psát,
snad by tedy za to stálo,
do řádku Ti je srovnat.

Úsměv jak z kouzel,
bílá linie v růžovém údolí,
jako by zvuk zvonku zněl,
když smích je v nich,
nic snad tolik nebolí.

Kousek čistoty,
jako by jsi v očích měla,
aby jsi čistá byla Ty,
přál bych Ti,
kéž by z očí nezmizela.

Co jsem tím vším chtěl říct?
Jen to že plním sliby,
snad že se mi tvůj úsměv líbí,
nic míň, nic víc......
Autor Madanik, 26.10.2010
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Zefi, Princezna.Smutněnka, Anjesis, James Libustka, Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné věnování..určitě ji potěší !!!

27.10.2010 12:07:00 | xoxoxo

To té slečně závidím - krásná..

26.10.2010 20:12:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí