Konec

Konec

Anotace: .....

Nad řeknou stojím,
v závoji listí,
podemnou sráz a kamení,
trochu se bojím,
pak už to sviští,
jen náraz a lehké úpění.

Tak shodil jsem duši,
a zabil ji jedenkrát,
dnes hážu i srdce,
ať není o co hrát.

Prohrávam všude,
v pokru i ruletě,
topím se v nudě,
v ženách a ve světě,
topím se v slzách,
pocitech vzpomínkách,
topím se v řece,
a v malých studýnkách.

Oči teď zavírám,
a zírám přes víčka,
jak je tma krásná,
jak k smrti mě uhýčká,
odnese daleko,
tam kde už bude dobře,
kde povede loďku mou Cháron,
na mrtvé moře.
Autor Atilla, 26.10.2010
Přečteno 336x
Tipy 19
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Fog, Gabrielle, James Libustka, Psavec, Mbonita, Danga, CULIKATÁ, la loba, Fungal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, i když poněkud zavánějcí depresí...: ) ST.

11.03.2012 08:38:25 | 666 Idiot MCR

krásně napsané a závěr síla ST!

27.10.2010 12:09:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí