Křičím na tebe.

Křičím na tebe.

Anotace: Vílo.

křičím na tebe
nedokážu cítit už nic
slepě hledám bod záchytu
ale nutkavost hlav v okolí
je zde přílišná
na to, abych mohla
cokoli a teď
křičím na tebe
abys viděla abys viděla
ne mě ale pruhy světla
co mi víří hlavou
křičím na tebe
křičím obraz
křičím barvy, tahy
strukturu štětce
křičet nemusím nic
a přece ten křik
vidím v tvých očích
ty o něm víš
cítíš ho
a cítíš taky mě
ve snech
na které si ráno nevzpomínáš
ale na překráse tvých rtů
zaklesnut buď úsměv
celý den
já mu rozumím
vím že je pro mě
Autor l'âme, 26.10.2010
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že už bys mě konečně mohla přestat pronásledovat.

28.10.2010 12:58:00 | l'âme

Asi je dobře, že jsme si každá našly nějakou jinou, o které sníme a vysíláme ji podobné signály.. Co myslíš?

27.10.2010 23:04:00 | Stinking Lady

O tom dnes v noci můžeš snít.

26.10.2010 21:33:00 | l'âme

Kéž bych byla ta, na kterou tak křičíš.

26.10.2010 20:53:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí