Ať si vítr vane

Ať si vítr vane

Anotace: oooo matko já zabil Mercury byl prostě neskutečný

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Je tohle skutečnost
Nebo jen blouznění
Zachycen v lavině
Z reality není úniku
Otevři oči
Do nebes vzhlédni a zři
Jsem jen ubohý chlapeček, nelpím na soucitu
Protože lehce nabývám, lehce pozbývám
Někdy víc, někdy míň
Ať si vítr vane, mě nezáleží na tom
Mě ne

Matko, člověka jsem zabil
Zbraň na hlavu mu namířil
A spoušť stiskl, teď mrtev je
Matko, život zrovna začal
Ale teď můžu všechno zahodit, jsem zničený
Matko, ooo
Nemá tě rozplakat to
Když zítra v tento čas se nevrátím
Buď klidná, buď klidná, jakoby se nic nestalo

Příliš pozdě, můj čas přišel
A mé tělo se chvěje
Stále jak v plamenech
Sbohem všichni, já už musím jít
Musím vás opustit a pravdě se tváří v tvář postavit
Matko, ooo - (ať si vítr vane)
Nechci umřít
Někdy si přeji, abych se nikdy býval nenarodil

Tak ty si myslíš, že kamenovat mě můžeš a do očí mi plivat
Tak ty si myslíš, že milovat mě můžeš a smrti mě přenechat
Oh, dítě, to mi udělat nemůžeš, dítě

Nezáleží na tom
Každý to může poznat
Nezáleží na tom, mě nezáleží na tom,

Ať si vítr vane ...
Autor Jacob P. Verlaine, 26.10.2010
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Gabrielle, Kett, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silnej text..až z něj mrazí

ST

26.10.2010 21:11:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí