Něco jako kouzlo

Něco jako kouzlo

Anotace: Je to něco jako kouzlo? F.M. byl pan zpěvák

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Něco jako kouzlo
----------------

Je to něco jako kouzlo, něco jako kouzlo,něco jako kouzlo

Jeden sen, jedna duše, jedna cena, jeden gól
Jeden zlatý záblesk - co to může být (je to něco jako kouzlo)
Jeden šíp světla, který ukáže cestu
Žádný mrtvý muž dnes nevyhraje
Zvonek, co zvoní ve tvé mysli
Nabízí dveře času

Čekání značí věčnost je tu
Den začíná na logice

Je to něco jako kouzlo?
Může být jen jedniné
Tahle vášeň přetrvá tisíc let
Brzy zmizí...

Plamen, který hoří uvnitř mně
Slyším skryté harmonie
Zvonek, co zvoní ve tvé mysli
Ti nabízí dveře času
Autor Jacob P. Verlaine, 26.10.2010
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Agniezka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí