Tma

Tma

Anotace: Z nálad podzimních

Sbírka: Deep inside

Malá černá stránka,
malé černé knížky,
černočerným inkoustem
popsána jest.

A papíru hranka,
ostrá jako břitva,
dotkni se a krev
bude proudem téct.

Kapky její rudé,
mlhavé a těžké,
opojnou svou vůní
příběh napíší.

Inkoust vezme za své,
opojené mysle,
do krvavé temnoty
hloubky své ponoří.

A není návratu ...
Autor Elwig, 26.10.2010
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Ariella13
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zjímavá...líbí

23.01.2011 22:05:00 | Sladkalu

Pěkně ses mi trefil do barev ;)

27.10.2010 20:32:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí