Noční můry

Noční můry

Anotace: neoriginální název, ale mám už problém je vymýšlet...někdy se vrací věci, které nám nechyběly...když pak odejdou, trneme hrůzou z toho, že se vrátí...nebo spíš že nevíme kdy se vrátí

Noční můry

Když den se změní
V noční můru
Kde není úniku
Před hejnem krkavců

Není šance na únik
Je to jejich svět
Jejich můra
S jejich pravidly

V těle kvasí beznaděj
Slzy ji už nevyplaví
Ani křik
Prosákla masem
Až do kostí
Splynula navždy s tělem

Tak, jak tomu bylo kdysi
Jak tomu nikdy nepřestalo být
Nelze rozdělit
To krkavci zvěstují
Že na jejich křídlech vrací se dávné časy
Probuzené
Ač měly navždy spát

Bubáci kvílejí pod postelí
A v šatníku chrastí kosti

Nelze odstranit nádor
Nelze navždy zůstat vzhůru

Když pak víčka klesnou
V křiku krkavců otevírají se brány vězení

Tehdy strach uniká z okovů
Osvobozen
Nikdy neodešel
Byl tu vždy
A navždy zůstane

I když by měl pouze čekat v záhybech nočních můr
Autor Jesper, 26.10.2010
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí