Rytíř

Rytíř

Anotace: ..................

Do rukou jsi bral dřevěné meče
od malinka jsi o tom snil
vyhrával všechny dětské steče
jen proto jedno jsi žil

být mužem ve stříbrné zbroji
co přilbice mu hlavu chrání
který bude v každém boji
a jenom to dobro brání

aby jsi vyhrál všechny války
a zažil všechny boje
procestoval jsi velké dálky
a vyměnil spoustu zbroje

ale prodal jsi při tom svoji duši
osud jsi napsal krvavou čepelí
kdopak to vlastně všechno tuší
proč ony jen mlčky seděly

seděly mlčky ty černé víly
co mají v rukou mnoho sil
seděly dlouho a ne chvíli
všechno má svůj začatek i cíl

proto v jednom tomhle boji
padáš přes tělo kamaráda
i když už Tvoje tělo zase stojí
krvavý meč pohladil Ti záda

a tak přestalo Tvoje srdce bušit
přestal jsi navždy žít
už dávno jsi to mohl tušit
a neměl jsi o tom snít...
Autor Nola77, 14.11.2004
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí