Den

Den

Anotace: pocitová

Den začíná
jako každý jiný,
jen do spánku
vkrádá se mi
ještě sen.
A pocit viny mám
i z probuzení,
je těžké býti spolu
tak jako býti
každý sám.

Den končí
jako každý jiný,
jen do trávy
napadalo pár kapek
modrého z nebe.
A pocit viny v tobě je
i z usínání,
tak jako vždy
i dnes se rozejdeme,
abychom zítra
den začali
jako každý jiný.
Autor jvacl, 27.10.2010
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí