Život

Život

Anotace: Tuhletu básničku(teda jestli je to básnička) jsem napsala v mírném naštvání a smutku... A k tomu konci, nevím, zda by ta nuda občas nebyla lepší...

Proč je vlastně život?
Proč vlastně žijeme?
Pro bolest a utrpení?
Jen málo radosti a štěstí je mezi námi...

Někteří lidé mají štěstí víc,
než ti jiní.
A proč je tomu tak??
To nikdo neví...

Hned, jak se člověk narodí,
začíná stárnout...
Každou minutou jsme starší a starší
až nakonec...nakonec zemře...

Za svého života máme určitě štěstí,
ale také máme i nějaké to trápení...
A jak to tak bývá,
jeden člověk má více trápení,
než ten druhý...

Určitě znáte tu chvíli,
kdy si řeknete:
"Nechci už dále žít!
Nechci už dále se jen trápit!"

Život by měl býti,
nebo aspoň mohl by býti veselejší...
ale kdo si to umí zařídit??
Ani ti zbohatlíci....

Budeme se muset asi smířit...
...smířit se s tím,že trápení k tomu patří...
Ale proč?
Protože život by byl nuda...
Autor Pipsina, 27.10.2010
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Behemot, carodejka, CULIKATÁ, Gabrielle, Šerák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc pěkné!:-))

17.11.2010 16:54:00 | Behemot

Vítej, a za tu myšlenku hezkou ST.

14.11.2010 14:46:00 | carodejka

vítej na literu ;-)

28.10.2010 10:46:00 | Gabrielle

Díky...Díky...Díky...nic iného mě nenapadlo...;)=)

28.10.2010 10:43:00 | Pipsina

jo jo... něco na tom je... na druhou stranu by si člověk kolikrát chtěl tu nudu vyzkoušet;-).. vítej na literu

27.10.2010 18:13:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí