KONEČNĚ

KONEČNĚ

Anotace: ....

Touha po násilí
a krev odkapává,jako vteřiny času.
Blázni se ještě nezbláznili,
čekajíc na vysněnou spásu.

Touha po moci,
svět se stává loutkovým divadlem.
Tichounce šeptajíc do noci,
v čele s posledním titánem.

Touha po vysvobození,
se rovná Pandořině skříňce.
Buď síla znovuzrození,
nebo za smrt bít se.
Autor ZILA78, 27.10.2010
Přečteno 228x
Tipy 16
Poslední tipující: CULIKATÁ, hašlerka, WAYWARD, Mbonita, Danga, Agniezka, Psavec, Nick Name, Květka Š., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí