Sedím a ...

Sedím a ...

Anotace: Cítim,že...

Sedím za kasou
a predomnou sú tie isté tváre
každý deň

každý deň
sedím za kasou
a tie isté tváre
prichádzajú a sú tu

ja som tu tiež
lebo musím

a slnko medzi panelákmi
zapadá
medzi televíznymi anténami

na druhej strane
vychádza mesiac
medzi televíznymi anténami
nad strechami panelákov

a niekde medzi tým
obloha je hviezdna
je ich tam viac
nie len jedna

viac ako sokol
ostrejší mám zrak
môžem sa zblázniť
je tam mráčny mrak

a lístie stále bude opadávať
a kvety budú kvitnúť
a vždy sa nájdu ...
aj ľudia dobrí
Autor džemo, 27.10.2010
Přečteno 306x
Tipy 21
Poslední tipující: Divoženka1, střelkyně1, Cecilka, šuměnka, James Libustka, labuť, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, Sibyla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a k těm podobně laděným si vždycky svoji cestu najdou...

;o)

04.11.2010 15:16:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí