Introvert

Introvert

Anotace: ...

Bagr nám přejel štěstí,
zbyly jen holubi z Václaváku.
Jsem introvert,
mám lidi jako jsi ty na háku
a přesto je mi to líto.
Tu ulici, kam denně musím,
zdobí jen psí výkaly
a přesto mé srdce zůstalo nezakryto.
Rozumu se daří na studeném kachlíku
a já jsem z toho v rozpacích...
TY NE ?
Autor Mersii, 28.10.2010
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, Jiná, Danga, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí