Bylo v budoucnu

Bylo v budoucnu

Anotace: ***

*

opřela se o trámoví na nové terase
co ještě voní dřevem
lidskou prací a dávnem

pozorovala oblohu

mračna se podivně kupila
a pomalu ji vtahovala do sebe
s jakousi zvláštní výzvou

..poleť také
necháme tě rozpadat po kapkách
třeba nad mořem
cos tak důvěrně znala
nad písečnou dunou
co je cítit milováním
a prachem dusajících kopyt

udělala pár kotrmelců
než srovnala dech
a začala se rozpouštět v prostoru

najednou
čísi myšlenka ji zastavila
roztavila v horkou lávu
a nechala ji vlít do sebe

*
Autor isisleo, 28.10.2010
Přečteno 288x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, j.c., enigman, WhiteSkull, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nad mořem a nad písečnou dunou
mění mrak se v neslazenou kávu
to myšlenka zachvěla se strunou
jak k výši vznesla, o oktávu
***
Jiří senior

02.11.2010 19:01:00 | j.c.

a jednou bude minulostí...

01.11.2010 16:00:00 | enigman

Nádherná!!!

29.10.2010 09:31:00 | CULIKATÁ

jak z Červenýho Bedrníka...
ST

28.10.2010 21:21:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí