Matematická

Matematická

Anotace: Chtěla bych být limitou...(napsána 28.10.2010)

Chtěla bych být limitou
co se ztrácí v nekonečnu
tam, kde žádná kružnice
nemívá svou tečnu.

Tam kde dvě rovnoběžky
konečně se stýkají
a o životě v osamění
potichu si šeptají.

Tam kde každý problém
zdá se jako špendlíková hlavička
tam kde v oceánu
ztratí se každá slzička.

Jen vznášet se tam v nekonečnu
pryč od všech malých snů
a nakonec i zapomenu
že svět patřil bláznům.

Chtěla bych být limitou
pošlete mě do nekonečna
a já vám třeba na chvilku
budu za to vděčná.

Dokud nezjistím, že jsem
jen věčnou rovnoběžkou
na kterou v nekonečnu
nic již nečeká...

Pak třeba se vrátím
a budu hledat člověka.

Jenž ukáže mi nekonečno
svojí lásky.
Autor mauvais-ange, 29.10.2010
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jinak velmi zdrařilé, z mého pohledu :-)

31.12.2010 12:35:00 | Helena Lovecká

já bych spoléhala spíš na to nekonečné nadpozemské nekonečno, než na pozemskou konečnou lásku :-)

31.12.2010 12:34:00 | Helena Lovecká

Jenž ukáže mi nekonečno
svojí lásky.

Pěkné dílko....S.T.

29.10.2010 05:25:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí