Svatební

Svatební

Anotace: jen takové zamyšlení po svatbě...

Včera volný jako pták
a dnes?
Už ženat.

Jedno tělo, jeden duch,
snad ten krok
nezapráší vzduch.

Co čistý, vlahý zatím je,
exhalace nudy neznaje.

Snad způsobý jen jeho víření,
co v lehký vánek se promění.

Ve vánek co hladí tvář,
dotyky po kterých se usmíváš.
Autor Bumbác, 29.10.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí