Noční tramvaj

Noční tramvaj

Anotace: ..

Noční tramvaj plná lidí,
kdo to tady všude slídí?
To zvláštní nálada
na přítomné dopadá

Únava a konec veselí,
hlouček v rohu je značně opilý.
Bezdomovec celé bohatství na sobě má,
spí okolí nevnímá.

Bledá dívka co drží růže květ,
nepřestala se z prožité vášně ještě chvět.
Žena vpředu je uplakaná,
po dnešním večeru zůstává dál sama.

Co tady vlastně dělám?
Osudy lidí v duchu si přehrávám.
Vystoupit bych už měl,
abych svou postel nepřejel.
Autor Bumbác, 29.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí