Melancholická radost

Melancholická radost

Anotace: vývoj lidstva

Tichem zní hlas, a slzy
padají ze srdce, co hoří
klidem a radostí
Znovuzrození
Přivřená víčka napoví
o souznění duší
Místo lemuje život,
kde jsi sám..
S radostí přivítám
rok co rok..
Smutek i radost
Skromnost v podvečeru
Jdeme dál..
svět se vyvíjí..a my
s ním..
Není smutek, není splín
Jen radost, láska, smích..
Autor Maranatha, 29.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Javavia, Mbonita, Skalsky Pavel, labuť, Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí