Namasté Tobě, Namasté Razieli

Namasté Tobě, Namasté Razieli

Anotace: takové snové, možná sci-fi, někteří mávnete možná rukou, některým se to třebars bude i líbit

Sbírka: amante sin cuerpo

Namasté Tobě, Namasté Razieli

Zoufalí lidi dělají
prý zoufalé věci
a jestli to nebyl
jen špatný vtip,
je čas bolest léčit.

Prostě je to tak,
nikdo nemůže nikomu dát,
co sám nedostal

A tak okřídlený kamarád
podpořil a zakryl záda,
když soucitem mateřským
sytila klučicí srdce –
by se mohl transformovat
ve statného muže – chlapa.

Možná to byl jenom sen,
vzbudil mně však krásny den,
kde kluk již ráno
léčil, dával, za pomoci Raziela křídel
byl již ráno v energii muže

http://www.youtube.com/watch?v=3gHS6FslaTk
http://www.youtube.com/watch?v=AG-YE8IiV5U
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 29.10.2010
Přečteno 373x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, P.P.S., Holis, Juan Francesco de Faro, Agniezka, Mbonita, Květka Š., Squat_the_world, Íá, PIPSQUEAK, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to moc líbí.
... nikdo nemůže nikomu dát,
co sám nedostal

29.10.2010 14:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí