AFRICKÁ ŽENA S CHLAPECKÝMI PRSY

AFRICKÁ ŽENA S CHLAPECKÝMI PRSY

Anotace: (Veronice)

Africká žena s chlapeckými prsy
z jedné strany dlouhý z druhé krátký vlasy
Modelka malířova múza sochařova
krajinářka své duše (někdy však o tom i píše)
Africká žena s chlapeckými prsy
drsná napovrch protože se to nosí
Rafinované díry v uších / na první pohled klipsy
Prašiví ostravští (v prašných hutích zatoulaní) psi
spojení ve svých samotách chodí se líbat do Fiesty
Dva panenští chlapci řeckých dějin objevující lásku
(jablko zmaru společně ukusované) všechno je´vanitas´
není než dát všechno v sázku / celou sebe / „zklamou životem”
vabank / „buď všechno nebo nic”/ není HRAnic
Vyfocena paparazzim v zahradě slunečnic…
(V anglické zahradě s knihou a baleným cigárem jaký kouřívala Virginia Woolf ve vší líbeznosti s propadlými rysy)
Africká žena s chlapeckými prsy
drsná napovrch pod kterým pečlivě uschovány
křehkost s hloubkou se mísí –
Autor Andrea Vatulíková, 29.10.2010
Přečteno 493x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, Marcone, la loba, TERezicKA, sluníčko sedmitečné, WhiteSkull, Sweet KiWi, Squat_the_world, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip hlavně za tu Fiestu:)

29.10.2010 19:43:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí