Večerní nostalgie

Večerní nostalgie

Anotace: ...so maybe tomorrow...

Kdo jsi,
Ty, jenž na dveře ozvěny
své jméno vyřezáváš?
Co jsi,
Ty, jenž říkáš si čas
a tiše odtikáváš?

Tvůj nebeský vzkaz
přistál na sluneční ranveji
a pán podzimní mráz
zapsal jej do oken.
Snad pujde to snáz,
až listy se zachvějí
pod listopadovou krůpějí
bílých vloček.
Ten den,
kdy pujdeme ven.

...
Autor Denael, 29.10.2010
Přečteno 297x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, fuu, Churry, Metcheque, carodejka, Chancer, Kapka, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně jsi vyjádřila nostalgický čas.

02.11.2010 16:14:00 | carodejka

Čas, ten nám dává na..frak. ST

30.10.2010 12:35:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí