Pro mojí holku...

Pro mojí holku...

Anotace: ;-)

Opět jsem se přistihl že si jen tak dumám
Je to o Tobě, o Tvých zlobilkách, o kriss krosu
Jsi kouzelná, když sleduješ kolečka a křížky
Ani netušíš že se Tvé ouško dívá za zády na ten match

Těšívávám se na tyhle všední kratochvíle
Snad jak v pohádkách bylo, nebylo... Vy však jste
Není to leporelo, není to ani divadlo, klaun nezmizí
Mám rád Tvúj desert, prosím... je báječný...

Přemýšlím o další sloce, o dalším bezverší
Asi jsem rebel že pravidla ruším
Přijmi mou omluvu tedy za okamžiky když zlobím
Jsem jen kluk co na svět přišel bosky...
Autor Valemart, 29.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí