poslechnu

poslechnu

Anotace: ...

Slyším démonů volání
z temných hlubin mojí duše
a čekají na pozvání

něco ke mě přichází
vidiny z dávných časů
a najednou mi dochází

to že vlastně patřím k nim
k démonům dávnověku
a v temnotě už nejsem stín

Strach- a já jsem posedlý
Ježíš teď hlavou dolů bdí
Prokletí nad duší odpadlou
povstanu s dávnou armádou

je slyšet vlky táhle výt
mrazivou nocí, a Bůh mi
řek´ že nesmím anděl být...

no tak jo !
Autor mida, 29.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 14
Poslední tipující: Dona Quixote, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí