Jen..

Jen..

Anotace: ...

Jako těžká slza, co padá
na můj klín..
Sedím, a trpce chutná,
to co občas dopustím..
ke mě přijít
S zítřkem nové naděje
Usměje se slunce..zahřeje
Do krajiny plné duhy,
barvy, co představují znova
..slova
Odložit černý šál
Usmát se do růžové krásy
Odejít k sobě
Do zahrady zasypané listím
Bez kapek krve
Jen..
Objevit poslední sen..
Stát pevně na nohou,
a po nocích toulat se..
..noční oblohou
Autor Maranatha, 29.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, James Libustka, Metcheque, Charlie's dot, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st taky se ráda toulám noční oblohou

25.11.2010 13:02:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí