Krvavé potěšení

Krvavé potěšení

Anotace: Něco krvavě sladkého, ale nic drastického. Nebojte ;)

Křičíš. Svíjíš se bolestí.
Ležíš na zemi. Bezmocně.
Křičíš. Jediné Tvé štěstí,
že cítím se nějak nemocně.

Křičíš. Neunikneš trestu.
Ležíš na zemi. V krvavé stopě.
Křičíš. Ušpinils svou vestu.
Snad neskončíš v příkopě.

Křičíš. Dýka líbe nahou kůži.
Ležíš na zemi. Představa zábavy?
Křičíš. A jen křič, můj muži!
Na hrudi máš ornament krvavý…
Autor Wyrda, 30.10.2010
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí