Velký dík od vnoučat...

Velký dík od vnoučat...

Anotace: ...

Dětství bývalo krásnější,
my bývali šťastnější.
Dnes už jsme dospělí.
Dnes už jsme Ti,
jimž jsme se smáli potají.

Avšak v každém z nás
ten kousek ďáblíka zůstal.
Nikdo nám už nevezme
toho, kdo se nám v dětství
do kůže dostal.

Píšu to za sebe,
píšu to za NĚ.
Ono je to jedno,
všichni to určitě cítíme stejně.

Babičko, dědečku, Joshuacku,
děkujeme,
bylo to dětství,
ty prázdniny,
s vámi krásné.
Autor Lucie Tee, 30.10.2010
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí