Krutá a bolestivá romantika

Krutá a bolestivá romantika

Anotace: láska a bolest...to obě dohromady

Nevpisuj ty krvavé vzkazy
nevpisuj je nožem
do mého předloktí
. . .
vím, že Ti
dělá radost,
když mi můžeš
hyzdit mé tělo
vím, že si chceš povídat
. . .
ale je to příliš
krutá romantika
bolestivé hraní
i když se to
odehrává na našem loži
při svíčkách
a za zpěvu
interpretů, kteří
v textech mluví
o šťastné lásce
. . .
nenech tu krev
téct po bílých
peřínách naší postele
a ušetři sebe
toho rýpání do mne
a svých uší,
když křičím v bolesti
přiostřené atmosféry
. . .
já vím, že nejsi zlý,
a že miluješ mne i mé tělo
. . .
. .
.
já to vím
Ty můj krutý romantiku
Autor Tomáš Přidal, 30.10.2010
Přečteno 286x
Tipy 24
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Metcheque, James Libustka, la loba, Mbonita, jitka.svobodova, Jiná, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za námět pochvala,za text *****.

04.11.2010 18:55:00 | jitka.svobodova

hlavně emoce..tam jsou..
hodně silné

ST

30.10.2010 18:52:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí