ZHMOTNILI ČAS

ZHMOTNILI ČAS

Anotace: ....

Čas není přesně určen,
Nevíme….kolik si ho můžeme vzít.
Život není přesně předurčen,
Nevíme….jak sním manipulovat,jak ho mít.

Vše je relativní,
v číselných kódech.
Nekonečno je spekulativní,
talentování skladatelé hledají ho v tónech.

Vpisují ho do not,
Snaží se zaznamenat jeho víšku a hloubku.
zvuky vytvořené s hmot,
nitek,pavučin a chloupků.

Umělci…….
vtesali ho do soch,
jako Michelangelo svého Davida,
který zajistil mu nesmrtelnost.

Malíři…….
co malovali na hedvábná plátna,
jako Leonardo Poslední večeři.
která zajistila mu věhlas a slávu.

Oni to dokázali!!!
zastavili………….,
uvěznili………….,
zhmotnili………čas.
Autor ZILA78, 30.10.2010
Přečteno 236x
Tipy 13
Poslední tipující: Danga, la loba, hašlerka, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zhmotněný čas v nadčasových dílech, v nichž hmota dostává duchovní rozměr....dobré!!!

31.10.2010 19:54:00 | Danga

Jejich díla jsou stálá:-))

30.10.2010 10:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí