BEZE SLOV

BEZE SLOV

Anotace: ....

Poselství grálu,
ohnivé oko mayské civilizace.
Řečičky intelektuálů,
myšlenková legalizace.

Divadelní rekvizity,
obviněny s idealizace.
Zvířecí práva zneužity,
jen záhuba a frustrace.

Averze k lidem,
podvědomá obrana….únik.
Pravda nad vínem,
nechtěná agrese….republik.

Prezident,král,politik,
Misantrop.
Strůjce,obhájce,kritik,
beze stop…..beze slov!
Autor ZILA78, 30.10.2010
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, la loba, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí