protože homofobie stále žije

protože homofobie stále žije

Anotace: Mám dívku a jsem dívka:) Nestydím se za to, i když jsou lidi, kteří tomu stále nerozumí:)

Jsi podzimní radost(starost)
dítě na procházce se sklopenou hlavou

vzbuzuješ energii
/a i trochu ne/

pod nohy Ti padá štěstí
*a ty o tom nevíš
Bohémsky zaměřený kroky za svobodou činu
zpětná vazba v překroucený realitě
(o jednu orientaci vpravo)

zastuzená matka
Tvým BI citům nerozumí ..
biologickým?
ne bisexuálním !
VÝZKUM :
,,homopacientů” je čím dál víc
a já mám tuhle nemoc taky
možná jsem se nakazila
/Ironie/
…….Mami, omlouvám se.

a tak se všechny hranice blíží ke konci
Slast 18tého věku (v novověku)
= alkoholem za štěstím
= alkoholem do márnice
/zatím ještě nelegálně/
žiješ si po svém…
153ti-cm charakter
od rozcuchaných vlasů
po ty nejmenší palce na světě..

taky tichá
a moje..
Moderní design ,,nevšední lásky”
*trojúhelníková linie
ty

a pak ti homofobní …
hádky jsou doma častější
a možná je to právě tím,
že je podzim
*a to jsou lidi obzvlášť nemocní….
Zástupy dospívajících chlapců Ti vyznávají lásku
ale v tvoji duši je už dávno vyprodáno
Jsem tam já
jsem dívka ….
* ta, která k vám domů už nikdy nemůže*
Srdce máš na správném místě
ale Tvůj BI charakter
Ti nedovoluje být mezi lidmi ,,normální”
*pro mě ano ..

Máš smysl pro žárlivost,
cítíš ji
bez důvodně pokaždé,
když se Ti zachce
JAKO U HETEROSEXUÁLŮ
*ale takhle to rodiče nevidí
Miluji Tě
a
nepřijdu
si
nemocná….
Autor Woski, 30.10.2010
Přečteno 532x
Tipy 13
Poslední tipující: CoT, M.a.t.y.s.e.k, jvacl, Gabrielle, Anewue, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nevím... hodnotí to lidé kladně jen proto, aby ukázali svou náklonnost k homo, protože je to dnes in?

27.11.2015 19:22:42 | Dis-Con-Nect-Ted

Ano, být by to tak mělo:))) ovšem..:)

05.04.2011 19:34:00 | Woski

kdyby se mi dcera svěřila, řekla bych jí, že ji miluju bez ohledu na její orientaci a tak by to přece mělo být

01.04.2011 07:53:00 | jvacl

Jop... Tohle znam... Nepochopeni je vsude.

31.10.2010 20:24:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí