nejlepší hlavy naší generace

nejlepší hlavy naší generace

Anotace: jistě, inspirováno - a ledasčím

Viděl jsem nejlepší hlavy naší generace-

Průhledné lidi vyjídat z plastových pytlíků svačinu:
Párky a povidlí

Průhlední lidé s heroinovou aureolou
Seděli mezi námi
naproti nám
na stole
Seděli naproti mně zády k tobě
A otáčeli hlavy aby na TEBE viděli
Autor Bůchví..., 30.10.2010
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: slunovrat, dream in emptiness, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí