Vánoční

Vánoční

Anotace: né vždy jsou ale veselé...

Za chvíli začne pomalu sněžit,
děti se budou na Ježíška těšit.
Pro mě nastane čas nejhorší,
kdo srdce mé a duši potěší.

Až v prosinci začne vánoční shon,
přemýšlím kde budu já a kde on.
Vánoční stromeček sama budu zbobit,
nebude při tom, měla bych se zlobit?

Dárky pro něj budu s láskou balit,
slzy jako hrachy z očí budou se valit.
A až přijde večer, onen Štědrý den,
mlčky budu jiným koukat do oken.

Vyberu největši vločku sněhu,
po té pošlu mu lásku a něhu.
Tohle bude můj poslední krok,
snad lépe začne Nový rok.
Autor Jedůfka, 31.10.2010
Přečteno 682x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí