(Vodo)vodná

(Vodo)vodná

Anotace: ...

Tak rada
si mi navliekala neoprén
nedočkavo
s očami kalnými
ako hladina

ja som bol tvoj
dýchací stroj
ktorý ti dával kyslík
a vnáral sa do teba

v hĺbke som tajne
lovil šťuky
a skladal ti komplimenty
o tom aké máš lesklé šupiny
a ostré plutvy

s príchodom leta
voda ochladla
a môj svet sa utopil
v samote
Autor MikroB, 31.10.2010
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Kapka, Javavia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí