Provázaní

Provázaní

Anotace: ...spojeni?...

Večerní vláha orosila mé čelo

Tys projel Paříží jak Chiron

A dobře ti to jelo
na zteč...


V soumraku zimy
za-brzdíš přede mnou
Jsi muž
tak stejný a tolik jiný

Najdeš mě u zrcadel
rozbitou na střepy

Tím se moc nemění
nastane zatmění
Snad držíš moji ruku správně
fakticky jsi jen ve snění


Jazyky naše v chladném šeru
horce naráží do tváří
Autor Churry, 31.10.2010
Přečteno 358x
Tipy 25
Poslední tipující: enigman, Bíša, Chancer, Paulín, Holis, la loba, Agniezka, PIPSQUEAK, jedam, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v kličce...

30.11.2010 23:52:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí