Paní smrt

Paní smrt

Anotace: Někdy slunce nevýjde

Tají se mi dech,
stojím v tmavých zdech.
Cítím chlad v zádech svých.

Smrti dech je i v mých snech.
Den co den,pronásleduje mě ten sen,
už brzy nastane den,kdy příjdeš.

Obejmi mě at už nemůžu žit,vezmi si mě,
at už nemůžu bdít.
Půjdu s Tebou rád,
budu ohnivou hru hrát.
Mlčky budu následovat tvůj stín,
tvůj chlad.

Otočím se a vidím zapadat slunce,vidím začínající podzim,vidím..
Je mi smutno,je mi uzko,jsem tu.
Onen svět.
Autor SAP, 31.10.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí