Jen s Tebou

Jen s Tebou

Anotace: Láska je krásná věc

Proč, když jsem bez tebe,
vždy zastaví se čas?
Proč když jsem s tebou,
tak nic není včas.
Ten běží jen do neznáma,
pryč, daleko, přec do krásna.

Na louku široko daleko,
tam kde nikdo není,
jen ty a já
v té krásné zemi.

Už nikde jinde, být jen tam,
ležet spolu v noci.
Koukej, kolik hvězd já mám,
všechny ti dám, když budu moci.

Bez tebe už nechci být.
Miluji tě čím dál víc. .
Autor Iwushak..., 31.10.2010
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Neldor, CULIKATÁ, Agniezka, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná..

10.01.2011 19:34:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí