Člověk a láska

Člověk a láska

Anotace: ...

Svírá se srdce
svírá se čakra
svírá se svírá
v srdci dál pátrá
co zhyne
co zůstane
myšlenky jiné
láska povstane
překročí práh
ví co jsi zač
neskryje se vrah
neskryje ni rváč
vnoří se do tebe
myšlenky spanilé
přilétly z nebe
v celé své síle
zakousnou a nepustí
vše odpustí
zjitří fantazii tvou
pořád ještě nevinnou
zakroutí zlobě krkem
v souboji velkém
v souboji na smrt a život snad
na které straně jen stát
na straně dobra
či na straně zla
kde umřela kobra
a kde byla vzkříšena
kde je láska čistá krásná
kde je mysl jasná
kam jdou ti jenž nevidí
dobro pro zlo
lásku pro zášť
jdou nocí temnou
na duši plášť
kam jdou ti jenž cítí
víru krásu co tu svítí
energii požehnanou
byla kdysi božskou manou
bude jednou zas
blíží se ten čas
láska klíčí v každém srdci
nastupuje místo moci
místo zloby zášti snad
bude každý milovat
až spojí se v jedno tělo
co do nebes uletělo
prolnou jejich světy
ze dvou duší jedna duše
v srdci klíčí lásky růže
jedno tělo
jeden duch
dýchat budou stejný vzduch
až spolu splynou
spolu se životem vinou
jeden pro druhého žijí
strasti je míjí
lásky mají plno
v noci ve dne ráno
blaze se jim bude žít
spolu dýchat
spolu snít
žít blaženě a snad
spolu napořád
člověk …
… a …
… láska.
Autor Alien.v.v.s., 31.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Danga, losscar, Agniezka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná a moudrá. Ještě se k ní vrátím.

08.04.2011 21:45:00 | Juan Francesco de Faro

Napadá mě "Prolnutí"

01.11.2010 19:51:00 | Danga

"pomozte mi", srdce křičí ze všech sil, neví jakou cestou se dát aby došlo pokoje v nalezení lásky, potřebuje být pokorným žákem a naučit se lásku přijímat a také dávat, tak to nazvi třeba takto

01.11.2010 19:07:00 | losscar

zní mi to jako naděje pro zpřízněné duše,které se zatím nenašly..

31.10.2010 21:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí