Zeměpisná

Zeměpisná

Anotace: zase jedna další ...

Rovnoběžky chodí pěšky do kavárny v Santa Fe
řeč se točí světem v kruhu, nikdy nejde o kafe

obrázky v kavárně na zdi, jsou portréty neskutečna
vezmou tě kam nikdo nesmí, ukážou ti co se nezná

mezi čtyři dřeva rámu mockrát vejde se náš svět
teď je jasné: rovnoběžkám je proč rámy závidět

jen mít papír a mít barvy a ještě za model krásku
štětcem sekneš mezi rámy rovnoběžkám taky lásku

jejich chladné chytré řeči dostanou tím možná květ
teprve pak bude důvod rovnoběžkám závidět..
Autor Hanzi, 31.10.2010
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí