Podzim

Podzim

Anotace: ...

Už ani nevím

kdo pil včera to víno
se mnou nebo s tím, co si hrálo na mě,
servírka to poznala,
bylo mi jí líto.

Seděl tam Jan Neruda
a kouřil cigarety - zubama -
měla jsem ho ráda, javorově
každých osum srdečních tepů -čích-
si měnil jméno a nepsal básně
chodili jsem spolu po náměstí a smáli jsme se
kašně
měla jsem v peněžence Ámose
či neměla
vykládal něco o nějakým psovi
co mluvil Šejkspýra
a jak má rád husity
byli jsme hrozně vzdělaní
Štvali nás tečky
a ta věta
co mám dělat když to hraju blbě

.....
to víno se mnou pila Lucka
měla nový vlasy a kolo
já měla malostranský v tašce
nudný
tak jsem pořád ještě načichlá
....

Chtěla bych se vším praštit
koukat se
bejt houba v lese
a kamínek v potoce
jen mám strach, co v zimě
v létě
na jaře
Autor Rama_Maslova, 01.11.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Metcheque, Jan Hrábě, Kapka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí