Poloprázdná a poloplná

Poloprázdná a poloplná

Anotace: věčný souboj optimistů a pesimistů

Dvě sklenice vedle sebe.
Slunce skrz ně maluje duhy na polštář.
Jedna poloprázdná.
Druhá poloplná.
*
Ale obě mají jedno společné.
*
Čekají, až se jim někdo dostane pod kůži
(a probojuje se na dno)
*
Tak nezdržujte se planým filozofováním...
Nebo umřete žízní.
(po životě)
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, WhiteSkull, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé, skvělé. ST!

01.11.2010 11:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí