Spolykám světlo hvězd

Spolykám světlo hvězd

Anotace: ***

Může člověku stačit
světlo jedné hvězdy
v nekonečném oceánu tmy?
Může muži stačit
jen jedna dávka opiátu
na bezbřehou bolest bytí?
Může ptáku stačit
jen jeden svobodný let
vzdor zemské tíži?

Nestačí,
a proto spolyká
světla všech padajících hvězd
co se snáší do záhuby...
Autor had, 01.11.2010
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Javavia, hypertenze, James Libustka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už i jedno světlo může stačit - protože již neplatí nekonečno tmy

01.11.2010 13:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí